Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
בראוניז 3 שוקולדים מטריף - חן ואלון קורן – פיתוח

בראוניז 3 שוקולדים מטריף


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1277

זה מתכון שהוא נכס.
הוא הגיע אלי מעינת גרנביץ חברתי, לפני כמעט עשור, בימים שהיא למדה קונדטוריה ואני בקושי ידעתי להקציף שמנת.
גרתי אז בקראוון שבור, בקושי היה לי מטבח, שלא לדבר על מיקסר טוב או כוס מדידה ואז הגיע המתכון הזה שכל מה שהוא צריך זה מיקסר פשוט (אפילו ידני, וגם פעם אחת עשיתי את זה עם מטרפה וזה עבד) וקרש חיתוך, והוא תמיד תמיד מצליח ומפיל את האורחים.

ומאז, למדתי והשתדרגתי וכבר יש לי מיקסר וכוסות וכל מה שדרוש, ואני עדין תמיד חוזרת אל המתכון הזה כשבא לי להפציץ.
(ויש גם גרסת פרווה!!!!)

מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1/2 כוס קקאו איכותי
2/3 כוס קמח
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה:
מקציפים יחד ביצים וסוכר לקציפה יפה וקרמית.
ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה ומקפלים לתוך הקציפה.
מנפים פנימה קמח וקקאו ומקפלים רק עד שאחיד (חשוב לנפות כדי להמנע מגושים).
קוצצים את השוקולדים (הלבן והחלב) ומוסיפים פנימה, מערבבים קצר ושופכים לתבנית (בגודל תבנית חד”פ סטנדרט)
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, רק עד שנוצר קרום על העוגה והוא מתחיל להסדק (15-20 דק)
מצננים במקרר וחותכים.

אם רוצים חיתוך מדוייק- צננו את הבראוניז ותקפיאו לשעה. חתכו ישר מהמקפיא והעבירו לקופסא.

גרסת הפרווה:
המירו את החמאה בשמן קוקוס, ואת השוקולד החלב והלבן בעוד שוקולד מריר או אגוזים- זה יוצא לא פחות טוב, מבטיחה. 

Print Friendly, PDF & Email

33 thoughts on “בראוניז 3 שוקולדים מטריף”

    1. היי חן, חובה להוסיף שוקולד חלב ולבן? אפשר 50 גרם מכל שוקולד?

  1. היי, מתכון מעולה!!
    מה קורה אם צריכה להכין ואין מיקסר זמין? יעבוד?

  2. בלהה שוק

    שבוע טוב חן
    טרם הבנתי למה התכוונת בתבנית חד פעמית סטנדרטית?
    אשמח לתשובה
    תודה בלהה

  3. תודה ! כמעט אמרתי נואש..
    על אפייה למשלוח…
    והלב שלי חזר לפעום מחדש.

  4. המדד שלי להצלחה של מתכון זה מצב התבנית בשבת בבוקר.
    אז הכנתי אתמול והיום בבוקר התבנית כבר הייתה מעבר לחצי מחוסלת!!!!
    הילדים שלי מאד בררניים בעוגות ולא אוכלים כל עוגה.
    מאמצת את המתכון בחום!!!
    תודה רבה! ❤

  5. אם אמיר את הקמח לקורנפלור כדי שיהיה ללא גלוטן, זה עדיין יהיה מוצלח?
    טעמתי השבת מחברה שהכינה והם פשוט מטריפים!!!

  6. הי, יצא טעים מאוד, רק התחתית נשארה רכה מאוד (נוצר קרום).מה לעשות בפעם הבאה?

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content