Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
גלילות חציל במילוי גבינת עיזים - חן ואלון קורן – פיתוח

גלילות חציל במילוי גבינת עיזים


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1277

אנחנו בחופש.

אני כותבת לכם מתוך בית מדהים ביופיו בקיטי, קפריסין.

מאחוריי, רחוק רחוק, מטע זיתים שאפשר ללכת בו לאיבוד

אחריו בריכה מפנקת מצופה אבן מלאה מתנפחים ובארי משפריץ מים וצוחק

אחרי הבריכה דשא רחב ידיים

אחרי הדשא מרפסת שטופת שמש וקוקטייל שאלון הכין

אחרי המרפסת- מטבח

ובתוכו אני.

תנו לי רק להישאר כאן ולבשל כל חיי לגברים הרעבים שיוצאים ונכנסים את הבית.

 

למתכון:

2 חצילים יפים

1 גליל גבינת עיזים

2 כדורי מוצרלה גדולים (לא בייבי)

100 גרם פרמז’ן מגורד

100 גרם אגוזי מלך קצוצים

10 עלי בזיליקום קצוצים

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

פירורי לחם

3 ביצים

שמן לטיגון עמוק

 

פורסים את החצילים לפרוסות דקות דקות, הכי דקות שתוכלו (זה חשוב כדי שהם יעברו טיגון טוב ולא חלקי). מסדרים את פרוסות החצילים במגש גדול ומפזרים מלח גס מעליהם- בערך 2 כפות.

נותנים לחצילים להזיע ולהגיר נוזלים במשך כשעה. שוטפים אותם היטב ומנגבים אותם היטב במגבת נקייה או נייר סופג.

ערבבו בקערה את כל סוגי הגבינות (את כדורי המוצרלה לפורר בידיים או לגרד בפומפיה גסה), יחד עם האגוזים, הבזיליקום והתבלינים לתערובת אחידה ורכה.

מסדרים מגש עם פירורי לחם וקערה עם ביצים מקושקשות.

ממלאים כל פרוסת חציל בכף וחצי מהמלית ומגלגלים רק עד שהחציל נסגר (כלומר, שתהיה שכבה אחת בלבד של חציל). מהדקים היטב, טובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.

מסדרים כך את כל המגש ולבסוף מטגנים שמן עמוק לא מאד חם. אוכלים כשזה חם.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content