משלוחים בכל הארץ והעולם!
הזמנות לסופ"ש מתקבלות עד חמישי ב10:00 | מינימום הזמנה 200 ש"ח
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לביבות קולורבי ומצות- קריספי בחוץ, כרית נוצות בפנים

חול המועד פסח זה הזמן שלי:
אני חולה על מצות,
ואוהבת מטוגן,
ואם אפשר את שניהם ביחד- תנו לי.

בחנוכה, העליתי מתכון ללביבות קולורבי שהן להיט אבל חמץ,
והבוקר הכנתי את הגרסא הכשרה והמושדרגת.
בלי ירק, אבל עם מצות, שהטיגון עושה להן רק טוב.

זה 2 דקות הכנה, ואפשר להשאיר צלחת על השולחן ולנשנש לאורך כל היום.

מצרכים:
2 קולורבי
2 תפוא
1 בצל
3 מצות
חצי כוס קמח מצה
2 ביצים
מלח ופלפל
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
שוברים את המצות קטן ומניחים בקערה.
מכסים במים ואחרי 2 דקות מסננים וסוחטים היטב.
בפומפיה מגרדים את הקולורבי ותפוחי האדמה.
קוצצים את הבצל ושמים את כל הירקות בקערה, יחד עם המצות.
מוסיפים ביצים וקמח מצה ומערבבים היטב.
מתבלים במלח ופלםל ומערבבים שוב.

במחבת, על אש גבוהה מחממים את השמן, בערך 4-5 ס"מ.
יוצרים כדורים מהבלילה ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה.
אפשר לאכול עם שמנת חמוצה או לאבנה.

רוצים להפוך למשפחה?

אתם במקום הראשון בשבילנו, ולכן אנחנו אף פעם לא שולחים ספאם ולא מעבירים את המייל שלכם למישהו מבחוץ.

עוד מתוך חוברת המתכונים

מתכונים שעושים שמח בלב וכיף בבטן

הוסיפו לקופסא:

לחצו על הלב כדי להוסיף את הפריט

דילוג לתוכן