Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
לברק בתנור עם כל הירקות - חן ואלון קורן – פיתוח
Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1275

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

לברק בתנור עם כל הירקות


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1275

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

אני לא אדבר הרבה,
אם הייתי עולה על במה עכשיו הייתי אומרת “ותודה להוריי שהביאוני וכו”
כי אין מה לומר על הדג הזה,
הוא פשוט טוב,
ככה,
כמו שהוא.
בסך הכל דג, ירקות, פלפל ומלח.
אבל לגמרי “מה רבו מעשיך השם”

מצרכים:
לברק או בר ים במשקל 1.5 קילו, שלם, נקי.
ירקות: כל מה שבא לכם, כל מה שיש לכם:
תפוא
בטטה
בצל
עגבניות רגילות או שרי, או צהובות, או כתומות וכו
גמבה
כרובית
כרוב
שומר
תירס
פטריות
שום
פלפל חריף
באמת הכל הולך.

מלח גס, פלפל גרוס, שמן זית.
מה שחשוב זה תבנית גדולה ורחבה.

אופן ההכנה:
מחממים תנור על תכנית גריל עליון, 250-270 מעלות.
אם בחרתם בתפוא ובטטה, אז צריך לאפות אותם 20-30 דקות לפני הדג ושאר הירקות.
מקלפים אותם, חותכים לחצי לאורך ומסדרים בתבנית, שמן זית, מלח פלפל ולתנור.
לאחר 30 דקות, מוציאים, מסדרים את הדג ושאר הירקות בצפיפות (אפשר לחרוץ בדג חריצים בשביל הדאווין).
שוב- מלח, פלפל, שמן זית ולתנור לעוד 20-30 דקות.
מוציאים כשהדג מוכן וכל הירקות צלויים לשביעות רצונכם.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content