Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
עוגיות שקדים זכוכית דקדקות של שי גולן (כשל"פ) - חן ואלון קורן – פיתוח

עוגיות שקדים זכוכית דקדקות של שי גולן (כשל”פ)


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1277

בתכלס הוא אומר שהוא קיבל את המתכון הזה מרביבה אפל (של רביבה וסיליה),
אז חשוב לציין את זה,
אבל בשבילי הן תמיד יהיו עוגיות השקדים המצוינות של שי גולן.

גם את שי, כמו ליאור, הכרתי בצילומים לבייקאוף,
הוא אחד האנשים העדינים ומוכשרים שיצא לי להכיר,
כל דבר שהוא נוגע בו- יוצא מדהים ברמות הכי גבוהות שיש.
היום הוא חי בניו יורק עם בן זוגו אוריאל המתוק, והם אימפריה של קרמבואים בליגה שאין כמותה.
אם אתם באזור, או בקטע- כנסו לראות:
https://creaminals.com/

ונחזור לעוגיות-
הכל בקערה אחת,
2 דקות עבודה,
10 דקות תנור,
ויש לכם נשנוש מטורף על השולחן.

בעיקרון צריך פלטה, או קלף, ואני מניחה שלרובכם אין את זה בערכת הכלים הכשרים לפסח.
אז אפשר לנסות לשטח עם כף גדולה או תרבד.

מצרכים: 
250 גרם סוכר
250 גרם אבקת שקדים
65 גרם חמאה מומסת קרה
50 גרם קמח תפוא
150 גרם חלבון

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל150 מעלות.
מערבבים את כל החומרים בקערה היטב היטב ומשטחים דק דק על נייר אפיה.
זה צריך להיות ממש דק, כמעט שקוף.
(הכמות מספיקה ל4 ניירות אפיה של תנור רגיל)
השתלדו לשמור על שכבה אחידה.
אופים במשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה, זהובה, שלא ישרפו.
שוברים לחתיכות ושומרים בקופסא אטומה.

Print Friendly, PDF & Email

20 thoughts on “עוגיות שקדים זכוכית דקדקות של שי גולן (כשל”פ)”

  1. חג שמח אלופה 🙂
    איך משטחים את הבצק? ידני? עם מערוך? נייר אפיה מעל ואז מערוך?

    1. חן קורן

      בעקרון עם פלטה או קלף.
      ראיתי מישהי ששיטחה עם כרטיס אשראי(:

    1. חן קורן

      ראיתי מישהי ששיטחה עם כרטיס אשראי(:
      מערוך ממילא לא יעבוד פה.

  2. היי ניתן להמיר כמויות לכוסות מדידה אוניברסליות בבקשה ?

  3. אפשרי שמן קוקוס במקום חמאה
    ושקדים טחונים במקום אבקת שקדים?

    1. חן קורן

      שקדים טחונים ואבקת שקדים זה אותו הדבר(:
      לא ניסיתי עם שמן קוקוס, מניחה שיעבוד..

  4. נשמע מעולה.אם משתמשים רק עם החלבון, אפשר רעיונות מה לעשות עם החלמונים העודפים?

  5. מצטרפת לשאלה של רונית לגבי החלבון 150 למה הכוונה ? אבקת שקדים מוכרים בסופר? אומחייבת חנות לדברי מאפה ?

    1. חן קורן

      אבקת שקדים זה פשוט שקדים טחונים.
      לגבי החלבון- להפריד ביצים ולשקול(:

  6. אני מניחה שהכוונה לחלבון ביצה. אפשר להפריד חלבונים- ואז לשקול 150 גרם

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content