Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
פרגית ובורגול בסיר אחד מטריף שקרה לגמרי במקרה - חן ואלון קורן – פיתוח

פרגית ובורגול בסיר אחד מטריף שקרה לגמרי במקרה


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1277

הפוסט הזה עולה בשנית.

הוא הועלה לראשונה לפני 3 חודשים ואחרי חודש אחד בלבד “נעלם” מהאתר בזמן השיפוצים
(שעוד קורים אגב, ממש בקרוב תראו את היופי החדש)
רק אחרי שהמתכון נפל הבנתי כמה הוא היה משמעותי במטבח שלכם-
פתאום הוצפתי בבקשות והודעות על כך שאתם לא מוצאים את המתכון והפרגית כבר הופשרה!

לקח לי זמן,
ודוקא עכשיו, ברגע אחד פשוט ולחוץ שלי
(בין אריזות לאיסטנבול, למקלחת, לארוחת צהריים לשקוד)
אני מתיישבת לכתוב אותו.
כי בכל זאת, חארם על הפרגית שהופשרה(:

אני לא זוכרת את מה שקרה באותו יום שישי לפני שכל הדברים הפשוטים נכנסו לתוך סיר אחד,
אבל מה שחשוב זה שיש לכם את המתכון הזה שוב, ואפשר לחזור להפשיר פרגיות.
נשיקות.

מצרכים:
2 בצלים גדולים
4 פרגיות
1 כוס בורגול עבה
שמן זית
מלח גס, פלפל גרוס
אפשר להוסיף גם: מעט כורכום, כמון או בהרט.
אפשר להוסיף גם: עלי סלרי קצוצים, או פטרוזיליה או כוסברה או גם וגם וגם.

אופן ההכנה: 
משרים את הבורגול העבה בקערה עם מים פושרים.
כמות המים לא משנה, מה שחשוב הוא שאחרי 15 דקות מסננים את הבורגול היטב.

פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
מחממים סיר בינוני.
כשהוא חם מוסיפים שמן זית ואת הבצל הפרוס וגם מלח.
מנמיכים את האש ומטגנים על להבה נמוכה כ20 דקות עד שהבצל מזהיב יפה ומעט מתקרמל (לפעמים זה יכול לקחת גם 30-40 דקות)

פורסים את הפרגיות לרצועות עבות (או דקות, מה שאוהבים).
מגבירים את האש ומוסיפים את הפרגיות לסיר, וגם פלפל שחור גרוס.
צורבים את הפרגיות מעט מכל הצדדים
ומוסיפים את הבורגול המסונן פנימה.
בשלב זה אפשר להוסיף את יתרת התבלינים והירק הקצוץ אם החלטתם שאתם רוצים להכניס אותם.
מוסיפים כוס מים ומבשלים ללא מכסה עד שהנוזלים מתאדים ועוד קצת.
מערבבים הכל ואוכלים חם.

Print Friendly, PDF & Email

13 thoughts on “פרגית ובורגול בסיר אחד מטריף שקרה לגמרי במקרה”

      1. עשיתי עם חזה עוף ויצא מצויין
        זה מתכון שני שאני עושה מהאתר שלכם וכל פעם אליפות
        תודה רבה

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content