Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775

Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-includes/functions.php on line 5775
צ'יפס בתנור (תחזיקו את עצמכם) - חן ואלון קורן – פיתוח

צ’יפס בתנור (תחזיקו את עצמכם)


Notice: Undefined index: custom_image_width in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1276

Notice: Undefined index: custom_image_height in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/printfriendly/pf.php on line 1277

סליחה,
חזרתי ממסיבת יומולדת,
ואני חייבת לבנות עד מחר בבוקר קטלוג הצעות מחיר למתנות לעובדים לראש השנה,
ולכן,
אין הקדמה, רק מתכון.

רק אגיד, שזה צ’יפס להיט, שנולד במקרה-
בחג שבועות הכנתי תפוחי אדמה אפויים בתנור עם פטריות ושמנת חמוצה.
בניתי את המנה על צלחת ונותרו לי 3 תפוחי אדמה שלמים.
חבל לזרוק, אז חתכתי לפרוסות והכנסתי לתנור, שפשוט היה על גריל כי היו בו דגים.
מפה לשם, הוצאתי את הדגים ושכחתי את תפוחי האדמה בתנור.
כשהוצאתי אותם קבלתי צ’יפס מדהים שחוסל עוד לפני שישבנו לאכול.

מצרכים:
תפוחי אדמה (כמה שיותר)
שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה: 
מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם על קליפתם במים עד שהם 70-80 אחוז מבושלים.
כלומר, קשים אבל רכים. רכים אבל קשים.
מחממים תנור ל250 מעלות, תכנית גריל.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי 1 ס”מ (אפשר מעט פחות) ומסדרים במגש.
שופכים שמן זית לקערה קטנה ובעזרת מברשת (של הביצה על החלה) מברישים את תפוחי האדמה בשמן זית מלמעלה, ביסודיות. מפזרים מעט מלח.
צולים בתנור כ15-20 דקות, או עד לצלייה יפה (זה מאד תלוי בעובי שחתכתם ובחום התנור שלכם), יתכן וזמן הצליה יתארך.

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “צ’יפס בתנור (תחזיקו את עצמכם)”

  1. הצ’יפס נראה מושששש.
    איך צורך להפוך את תפוח האדמה, בגלל שהתנור על מצב גריל?
    תודה.

  2. האם לקלף את תפוחי האדמה לפני שפורסים אותם?
    באיזה שלב לפזר מלח גס?

  3. רונית ברק

    אני מכירה מתכון זהה רק בתוספת פלפל שחור גרוס. אולי פחות מתאים לילדים ..יחד עם זאת, שווה ניסוי

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Notice: Undefined offset: 0 in /home/mamadial/dev.mamadiali.co.il/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924

השאירו פרטים כדי שנוכל לספר לכם ראשונים על מבצעים והטבות

Skip to content