♥ משלוחים לכל פינה בארץ ובעולם ♥
הזמנות לסופ"ש מתקבלות עד חמישי ב10:00 בבוקר
מינימום הזמנה למשלוח 200 ש"ח
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוד לפני שידעתי שיום אחד אכין אוכל למחייתי,
עוד לפני שמישהו בינינו ידע שאני אוהבת לבשל
עוד לפני שחלמתי שיום אחד אקום בבוקר ואעשה רק דברים שנפשי חפצה בהם-

עבדתי בבית קפה בשוק.

במודעה היה כתוב שדרושים טבחים, ניסיון לא חובה.
אז הלכתי, כי בדיוק חיפשתי עבודה וגרנו בשוק וזה היה מתחת לבית שלי.

לא חשוב מה היה שם, לא חשוב שמות.
שני הדברים היחידים שלקחתי משם הם המתכון הגאוני לפסטה הזו (שבמקור הוגש עם ניוקי), וליצור, שהיא היום המושיעה שלי, יד ימיני, העוזרת הכי גדולה של החיים שלי, בכל התחומים.
אין מתכון לליצור, היא אחת ומיוחדת, אז אתן לכם מתכון לפסטה, שמאז שעזבתי את בית הקפה הכנתי אותה אינספור פעמים כשהיו לי רק 2 דקות להכין אוכל לאהוביי.

מצרכים:
400 גרם פסטה פנה מבושלת אל דנטה
1/4 כוס שמן זית
50 גרם חמאה
1 כוס עגבניות שרי חצויות לאורך
סלסלה פטריות פרוטבלו קטנות חתוכות לארבע מהראש
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 שיני שום קצוצים
חופן זיתי קלמטה מגולענים
חופן עלי בזיליקום
מלח גס
פלפל גרוס
פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה:
מחממים שמן וחמאה במחבת רחבה, מוסיפים את העגבניות ומקפיצים על אש גבוהה מאד, כדי לסגור אותן בלי שיאבדו צורה.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהן נחרכות מעט מבחוץ
מנמיכים את האש ומוסיפים את הבצל הירוק, השום, הזיתים, המלח והפלפל.
מקפיצים יחד כמה דקות ומוסיפים פנימה את הפסטה.
(בשלב הזה אני אוהבת לבזוק עוד כמות של שמן זית כי זה טעים)
מקפיצים עוד כ3-4 דקות על אש גבוהה ומעבירים לצלחת.
מוסיפים עלי בזיליקום טריים ופרמז'ן מגורד.

טיפ: במתכון הזה אין צורך בכף לערבוב, ולמעשה חשוב לא להכניס כפות פנימה אלא לערבב רק ע"י הקפצה- כך כל הירקות יישארו יפים וזה לא יהפוך לדייסה.

בתמונה זו פסטה פנה טרייה שהכנתי במכונת פסטה האדירה של חברת פיליפס, אם בא לכם גם, הנה לינק לקבוצת רכישה שלנו בפייסבוק (690 ש"ח במקום 1100)>>
https://www.facebook.com/groups/132826040738556/permalink/173593966661763

רוצים להפוך למשפחה?

אתם במקום הראשון בשבילנו, ולכן אנחנו אף פעם לא שולחים ספאם ולא מעבירים את המייל שלכם למישהו מבחוץ.

עוד מתוך חוברת המתכונים

מתכונים שעושים שמח בלב וכיף בבטן

הוסיפו לקופסא:

לחצו על הלב כדי להוסיף את הפריט

דילוג לתוכן