נכון זה קורה לכולם?
עושים מנגל בבוקר החג, מלא בשרים, אוכלים אוכלים אוכלים ובכל זאת נשארים כל מיני חתיכות לא מזוהות של בשר.
כשזה קר זה כבר לא טעים,
ובכל זאת חבל לזרוק.
הסלט הזה נולד בדיוק בשביל כל אלה:
שאריות של סטייק,
פרגיות, כנפיים ואפילו קצת נקנקיות.
כל מה שנשאר לכם- עובד פה.
באותו בוקר שאלון הכין את הסלט בדיוק חזרתי מקניות עם טורטיות תירס כשל"פ,
צרבנו אותן קצת על המחבת ומילאנו בהן את הסלט.
אפשר גם בלי.
מצרכים:
חופן עגבניות שרי
קופסת שימורים תירס
1 שומר
חצי כוס פטריות שמפניון טריות (לא חובה)
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
3 גבעולים בצל ירוק
שאריות של בשרים
מלח, לימון, שמן זית
לחובבי הז'אנר: אפשר להוסיף כמה פרוסות פלפל חריף
אופן ההכנה:
קוצצים את השרי, השומר, הפטריות, הכוסברה, הפטרוזיליה והבצל הירוק.
שמים בקערה יחד עם התירס.
חותכים את הבשרים לפרוסות או קוביות
מערבבים הכל יחד,
מתבלי במלח, לימון ושמן זית ומערבבים היטב.
לבריאות.